60 شبکه اجتماعی برتر جهان کدامند؟ ویرگول | instaa

جالب‌ترین موضوع در تاریخچه اینستاگرام این است که این شبکه اجتماعی با قیمتی برابر ۱ میلیارد دلار، در آوریل سال ۲۰۱۲ به فیسبوک فروخته شد. نوع هر شبکه اجتماعی مجازی را می توان از لحاظ فاکتورهای مختلفی بررسی نمود. هدف شما از شبکه های اجتماعی باید ارایه محتوای مناسب و کاربر پسند برای مشتریان باشد و آنها را با محتوا درگیر و نیز جذب کند. این درگیر کردن باید تا حدی باشد که آنها را مجذوب کرده و باعث به اشتراک گذاشتن محتوای شما شود.

  • چنین فرصت بزرگی باعث تغییرات بزرگتری در دنیای بازاریابی اینترنتی یا دیجیتال مارکتینگ شده است.
  • البته این شبکه اجتماعی از طریق حساب کاربری فیسبوک یا گوگل هم قابل دسترسی است.
  • در واقع، شبکه‌های اجتماعی دارای مکانیزم و الگوریتم های خاصی هستند که فعالیت شما را بررسی میکنند.
  • تامبلر یکی از سخت‌ترین پلت فرم‌های ارتباطات اجتماعی است ولی یکی از جذاب‌ترین سایت‌ها محسوب می‌شود.
  • البته این محبوبیت تنها به کشور خودمان مربوط نمی‌شود و یک موضوع جهانی است.

شایان ذکر است که طبق آخرین آمارها در این شبکه مجازی تعداد 2.8 میلیون انجمن یا همان «ساب‌ردیت» به تشکیل شده است و شما تقریباً به دنبال هر موضوعی که باشید، انجمنی برای آن در ردیت پیدا می‌کنید! اسنپ‌چت فعالیت خود را در سال 2011 شروع کرد و طبق آخرین آمارها، ماهانه 538 میلیون کاربر فعال دارد. شایان ذکر است که فعال‌ترین کاربران این شبکه‌ی اجتماعی نوجوانان 12 الی 15 ساله هستند که حدوداً نیم‌ساعت از روز خود را در این شبکه‌ی اجتماعی می‌گذرانند. از ویژگی‌های اسنپ‌چت می‌توانیم به اشتراک‌گذاری عکس، دارا بودن فیلترهای عکاسی زیاد، مدت زمان کوتاه پست (پست‌ها بعد از مدتی پاک می‌شوند) و ساخت ویدیو‌های کوتاه، اشاره کنیم. خب شبکه‌های اجتماعی زیادی وجود دارند که افراد به خوبی از آنها استفاده می‌کنند اما بهترین و پرطرفدارترین شبکه‌ها قطعا انتخاب هر فرد و کسب و کاری است.

اگر نگاهی به آمار‌های منتشر شده بیندازید، با ارقام سرسام‌آوری روبه‌رو می‌شوید که نشان‌دهنده محبوبیت بی‌نظیر این شبکه مجازی است. YouTube بیش از ۲ میلیارد بیننده در روز دارد و به صورت میانگین حدود ۵ میلیارد ویدیو مجله خبری اینستا در روز دیده می‌شود که اصلا ارقام کوچکی محسوب نمی‌شوند. دلیشز یکی شبکه‌های اجتماعی است که بوکمارک‌های وب را کشف و ذخیره می‌کند. این مسنجر در 19 فوریه 2004 توسط شرکت فیسبوک با قیمت 19.3 بیلیون دلار خریداری شد.

http://amoozesh-agrcs.ir

امکان اشتراک گذاری تصاویر و ویدئوها و همینطور پیام‌های صوتی نیز وجود دارد. همانطور که از نام آن مشخص است، صاحب گوگل پلاس، غول دنیای تکنولوژی یعنی گوگل است. این شبکه‌ اجتماعی که براساس علایق کار می‌کند، قابلیت در ارتباط بودن با سایر افراد را از طریق اشترک‌گذاری پیام‌ها، تصاویر، ویدئوها، لینک‌های مفید و… می‌دهد. این اپلیکیشن یک برنامه پیام‌رسان و تماس صوتی است که قابلیت تماس با افراد دلخواه را به شما می‌دهد. این برنامه نیز توسط Tencent در چین توسعه داده شد و در کنار QQ به راحتی می‌توان از آن استفاده کرد. طبق گزارش‌های برخی منابع، تعداد کاربران این اپ در حال نزدیک شدن به کاربران واتس‌اپ است.

سئو سایت

بله، موقعیت جغرافیایی شما تا حد بسیار دقیقی از طریق آی پی سیستم شما قابل مشاهده است. التبه ما در اینجا فرض را بر این می‌گذاریم که شما یک متخصص شبکه یا یک حرفه‌ای نیستید و به صورت عادی مانند بسیاری از مردم عادی جامعه در حال وب گردی هستید. استفاده از خلأ فروشگاه های حقیقی موجود و محدودیت های قانونی خود نشانه ای از امکان وجود سوءاستفاده است. فروش اجناس غیرقانونی، نامتعارف و غیرمرسوم یا حتی کالاهای مرسوم و متعارف اما با تفاوت فاحش قیمت در بعضی صفحه ها به چشم می خورد که در مواجهه با آنها بهتر است اصل را بر غیرقابل اعتماد بودن آنها گذاشت.

شبکه مجازی تامبلر (Tumblr)

دیدگاهتان را بنویسید