ارزش رستوران های زنجیره ای وگان او 100 میلیون دلار است

ارزش رستوران های زنجیره ای وگان او 100 میلیون دلار است

نظرات بیان شده توسط مشارکت کنندگان کارآفرین مربوط به خود آنهاست.

پینکی کول به‌عنوان مالک رستوران‌های زنجیره‌ای وگان Slutty Vegan – و تهیه‌کننده تلویزیونی سابق – ارزش جلب توجه را می‌داند. به هر حال، منوی رستوران او شامل مواردی مانند “Slutty Fries” و یک برگر گیاهی “Fussy Hussy” است.

اصالت کول و ارتباط واقعی با مخاطبان در موفقیت Slutty Vegan مؤثر بوده است. او معتقد است که مردم فقط شاهکارهای بدون گوشت او را نمی خرند، بلکه داستان، شخصیت و ماموریت او را نیز خریداری می کنند.

“مردم می توانند اصالت را احساس کنند، [and] کول به شاون والشف، مجری برنامه می گوید اینفلوئنسرهای رستوران.

مطالب مرتبط: REVOLT از پینکی کول هیز، کارآفرین سریالی مشهور، به عنوان اولین خلاق رویایی در رزیدنس نام می برد.

از نمایش موری او که تولیدکننده تا بنیانگذار یک برند رستوران پرهیاهو است، مسیر خودش را هموار کرده و در سختی ها پیروز شده است.

کول می‌گوید: «یک کاری که می‌دانم چگونه انجام دهم این است که افراد را ادغام کنم. “من می دانم چگونه با مردم ارتباط برقرار کنم. من می دانم چگونه با مردم در جایی که هستند ملاقات کنم.”

مسیر کول به سوی پیروزی کارآفرینی بدون پیچ‌های سخت و صعودهای شیب‌دار نبود که برخی به ظاهر غیرقابل عبور بودند. با این حال، او امروز در صدر یک برند با ارزش 100 میلیون دلار ایستاده است.

مطالب مرتبط: او زمانی سر نویسنده «سیمپسون ها» بود. در حال حاضر، او گوردون رمزی از فست فود است – در اینجا آمده است که چگونه این مدیر تلویزیون به عنوان یک تأثیرگذار شغلی نامحتمل پیدا کرد.

امیدوارم شکست بخوری

چالش ها یکی از دلایلی است که کول دومین کتاب خود را منتشر کرد. امیدوارم شکست بخوری، در سال 2023. او تاکید کرد که پذیرش شکست‌ها و چیزهایی که نمی‌توانیم کنترل کنیم، می‌تواند کاتالیزوری برای رشد باشد.

او می گوید: “امیدوارم شکست بخورید زیرا در آن لحظات شکست است که می توان رشد و موفقیت واقعی را پیدا کرد.” می‌خواهم این کار را هر روز انجام دهی. می‌خواهم با صورت بیفتی. می‌خواهم به سرعت‌گیر برخورد کنی. زیرا کاری که انجام می دهد این است که لایه ای از بافت را به داستانی که در زمان واقعی می نویسید اضافه می کند.”

اعتقاد کول به قدرت شکست از تجربه خودش سرچشمه می گیرد: در سال 2016، اولین رستوران او، یک نقطه جامائیکا در نیویورک، سوخت.

او می گوید: “من ویران شدم، مرد.” “و من هرگز در زندگی ام ادعای افسردگی نکردم، اما احساس افسردگی داشتم… احساس می کردم شکست خورده ام. من کسی نیستم که شکست بخورم. من برای آن خیلی جاه طلب هستم. اما از دست دادن یک رستوران خارج از کنترل من بود. و هر کسی می‌داند که وقتی کارآفرین هستید و کنترل ندارید، شما را آزار می‌دهد.”

اما وقتی تسلیم نشوید نمی توانید شکست بخورید.

در عواقب آتش سوزی که کار بسیار سخت را به خاکستر تبدیل کرد، کول لحظه مهمی از وضوح را تجربه کرد.

او می‌گوید: «این بهترین اتفاقی بود که می‌توانست برای من بیفتد زیرا واقعاً انرژی من را به تمرکز روی چیز دیگری هدایت کرد. “اگر آن آتش سوزی نبود، احتمالا هرگز این اتفاق نمی افتاد.”

این زمانی بود که Slutty Vegan به وجود آمد. کول این الهام را به عنوان یک “لحظه لامپ” توصیف می کند که از میان مه دود علف های هرز در آپارتمان کوچکش به او می رسد.

او می‌گوید: «اکنون، من با یکی از داغ‌ترین مفاهیم در کشور آشنا هستم و به آن افتخار می‌کنم. “آسان بود؟ نه. چند روزی است که به تو دروغ نخواهم گفت. من دیگر نمی خواهم این کار را انجام دهم. این سخت است

یکی از درس‌های مهمی که کول آموخته است، اهمیت تمرکز بر استعداد و ایجاد یک تیم قوی به جای دنبال کردن پول است. او دو کارمند باسابقه خود، آنجل و میشا را به عنوان “مغز چپ و راست مغز” کسب و کار خود می داند. این یک نفر نیست که یک تجارت را اداره می کند. یک تیم می گیرد

“استعداد برای رشد و موفقیت یک کسب و کار بسیار ضروری است و قطعا باید افرادی را به دست آورید که از شما باهوش تر باشند، گرسنه تر از شما باشند، اگر نگوییم گرسنه تر از شما، و دارای اخلاق و طرز فکری مشابه شما هستند. کول می گوید، آن را نداشته باشید، کار نخواهد کرد.

کول علاوه بر عزم و اراده تزلزل ناپذیرش برای ریسک کردن، نقش مهمی را که رسانه ها و روابط عمومی در موفقیت کارآفرینی او ایفا کرده اند، تشخیص داده است.

او می‌گوید: «اگر تبلیغ‌کننده نداشته باشید، به عقب می‌روید». شما به کسی نیاز دارید که بتواند برند شما را در معرض دید و تقویت قرار دهد.

هنگامی که این زنجیره برای اولین بار در سال 2022 به بروکلین آمد، مردم برای آزمایش آن در بیرون کمپ زدند. بدون انتشار این خبر نمی توانست اتفاق بیفتد.

کول می گوید: «رسانه دوست من است. “بسیاری از مردم متوجه نمی شوند که یک روزنامه نگار می تواند شما را در همه مجلات تجاری قرار دهد تا افرادی که باید آن را ببینند، آن را ببینند.”

مرتبط: پس از تأسیس یک گروه رستوران موفق، او به فناوری روی آورد تا تجربه پرداخت را ساده کند.

درباره اینفلوئنسرهای رستوران

اینفلوئنسرهای رستوران توسط Toast، سیستم مدیریت و نقطه فروش رستوران قدرتمندی که به رستوران ها کمک می کند تا عملکرد خود را بهبود بخشند، فروش را افزایش دهند و تجربه بهتری برای مهمان ایجاد کنند، برای شما آورده شده است.

نان تست – تقویت رستوران های موفق. درباره نان تست بیشتر بدانید.

مجله ترفندهای اینستاگرام

https://www.entrepreneur.com/growing-a-business/her-vegan-restaurant-chain-is-worth-100-million/483524

دیدگاهتان را بنویسید