Starbucks می خواهد روغنهای بذر را از نیش تخم مرغ خارج کند

Starbucks می خواهد روغنهای بذر را از نیش تخم مرغ خارج کند

روغن کلزا ، روغن دانه ای که با خرد کردن دانه های کلزا ساخته شده است ، در چندین ماده غذایی Starbucks در ایالات متحده استفاده می شود ، از نیش های فلفل قرمز سفیده و کباب شده تا ساندویچ های آن. اما این ممکن است به زودی تغییر کند.

بلومبرگ گزارش می دهد که قهوه خانه در حال بررسی نحوه از بین بردن روغن بذر ، از جمله کلزا ، از ترکیب آن است. سخنگوی Starbucks به The Outlet گفت که این شرکت همچنین گزینه جدیدی را به منوی خود که با روغن آووکادو ساخته شده است ، اضافه می کند.

مرتبط: Starbucks در حال استخدام یک “خالق محتوای جهانی” برای مسافرت ، نوشیدن قهوه و دریافت شش رقم است

ماه گذشته ، برایان نیکول ، مدیرعامل Starbucks ، با دبیر بهداشت و خدمات انسانی ایالات متحده ، رابرت اف کندی جونیور ، برای گفتگو در مورد سلامت و منوی شرکت دیدار کرد. روغنهای بذر یک نکته برتر برای کندی است که به گفته وی فوق العاده پردازش شده و با بیماری های مزمن مرتبط است. دولت وی پیشنهاد می کند به جای روغن بذر ، از چربی گوشت گاو یا چربی گوشت گاو استفاده کنید.

سالاد زنجیره ای شیرین و استیک زنجیره ای همبرگر در حال حاضر سوئیچ را ساخته است.

Steak ‘N Shake در وب سایت خود نوشت: “ما تعهد کرده ایم که روغن های بذر را از رستوران های خود خارج کنیم.” “سیب زمینی سرخ شده ، حلقه های پیاز و مناقصه های مرغ اکنون در رستوران های ما در 100 ٪ گوشت گاو پخته شده است.”

با این حال ، دانشمندان می گویند روغن بذر برای مصرف در حد اعتدال بی خطر است و FDA می گوید وقتی چربی ها یا روغن های پر چربی اشباع جایگزین می شوند ، مانند گوشت گاو ، استفاده از روغن کلزا ممکن است خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر را کاهش دهد.

همچنین تعدادی از تجزیه و تحلیل وجود داشته است که نشان می دهد روغنهای بذر بر التهاب تأثیر نمی گذارد ، بلومبرگ یادداشت ها

مرتبط: این کار در Starbucks پرداخت می شود زیرا قهوه خانه خط مشی درب باز را معکوس می کند

مجله ترفندهای اینستاگرام

https://www.entrepreneur.com/business-news/starbucks-wants-to-remove-seed-oils-from-egg-bites/494384

دیدگاهتان را بنویسید