4 راهکار برای مقابله با شکست در کارآفرینی

وقتی اولین شرکت من موفق نشد، سنگینی آن شکست را عمیقا احساس کردم. من ماه‌ها را صرف راه‌اندازی یک شرکت دیگر کردم و دیوانه‌وار به ایده‌هایی رسیدم که عالی نبودند، زیرا آن را مجبور می‌کردم. در نهایت، متوجه شدم که باید به عقب برگردم و به خودم فضایی برای یادگیری بدهم. تصمیم گرفتم یک سال در استارتاپ دیگری کار کنم و تا جایی که می توانستم قبل از شروع یک کسب و کار دیگر یاد بگیرم. وقتی بالاخره این کار را انجام دادم، در نهایت Lemonlight را تأسیس کردم.

در اینجا در اختیار گرفتن شرایط کلیدی است. آسان است که اجازه دهید شکست شما را سنگین کند، اما سریعترین راه برای عبور از آن، مواجهه رودررو با آن است. در مورد آن صحبت کنید، در مورد آنچه اتفاق افتاده صادق باشید و درس هایی را که آموخته اید در آغوش بگیرید. هرچه بیشتر خود را پنهان کنید و وانمود کنید که شکست اتفاق نیفتاده است، بیشتر تجربه را طولانی تر می کنید و خود را درگیر نگه می دارید.

نظرات بیان شده توسط مشارکت کنندگان کارآفرین مربوط به خود آنهاست.

زمانی که بعد از به نتیجه نرسیدن یک کسب‌وکار در پایین‌ترین سطح خود بودم، یکی از سخت‌ترین چیزها مواجهه با افرادی بود که احساس می‌کردم شکست خورده‌ام – توضیح دادن آنچه اتفاق افتاده و قبول کردن اشتباهاتم. اما آن گفتگوها اگرچه دشوار بود، اما برای بسته شدن و رشد لازم بود. آنها همچنین به بازسازی اعتماد به نفس من کمک کردند.

در عین حال، تعیین یک ضرب الاجل برای زمانی که دست از غر زدن بردارید و به سر کار بازگردید بسیار مهم است. مدت زمانی که نیاز دارید باید اندازه شکست را منعکس کند. به عنوان مثال، اگر کل تجارت شما شکست خورد، ممکن است به یک سال زمان نیاز داشته باشید. اگر راه اندازی محصول شما با شکست مواجه شد، شاید یک هفته کافی باشد. همه شکست‌ها یکسان خلق نمی‌شوند، بنابراین زمانی را که نیاز دارید تا دوباره روی پای خود بنشینید، پاس بدارید.

شکست می تواند به طرز باورنکردنی احساس تنهایی کند. شرم و گناهی که اغلب با آن همراه است می تواند شما را به توانایی ها و آینده خود شک کند. اما شما تنها نیستید و افراد دیگری نیز وجود دارند (مقدار زیادی از افراد دیگر) که به جای شما بوده اند! صحبت کردن با کارآفرینان دیگری که شکست را نیز تجربه کرده‌اند، راهی عالی برای روی پاهایتان است.

مستندسازی این درس ها در حالی که هنوز تازه هستند، بعدا مفید خواهد بود. احتمالاً در آینده با چالش های مشابهی روبرو خواهید شد و داشتن این لیست به شما امکان می دهد الگوها و راه حل ها را راحت تر شناسایی کنید. همچنین به تغییر ذهنیت شما از تلقی شکست به عنوان چیزی کاملاً منفی به آن به عنوان منبعی که می تواند منجر به تصمیم گیری های بهتر در آینده شود، تغییر می دهد.

یکی از اولین کارهایی که باید بعد از تجربه شکست انجام دهید این است که به خودتان اجازه دهید همه چیز را احساس کنید. اگر وانمود می کنید که ناراحت نیستید نمی توانید تصمیمات روشنی بگیرید. احساسات خود را بپذیرید – خواه ناامیدی، غمگینی یا خشم باشد – و به خودتان زمان و مکان بدهید تا به آن احساسات متمایل شوید.

به عنوان کارآفرین، ما قلب و روح خود را برای ساختن چیزی می ریزیم و اغلب ریسک هایی را می پذیریم که دیگران از آن دوری می کنند. اما وقتی همه چیز طبق برنامه پیش نمی رود، احساس ناامیدی، ناامیدی و حتی شرم می تواند بسیار زیاد باشد.

هر قدمی که برمی‌دارید، حتی آن‌هایی که احساس ترس می‌کنند، گامی برای بازیابی شتابتان است. انجام اقدامات مخالف می تواند الگوهای منفی را بشکند، خود انضباط ایجاد کند و در نهایت به رشد شما به عنوان یک کارآفرین کمک کند.

نکته مهم در اینجا این است که به خودتان زمان بدهید تا پردازش کنید، اما در عین حال حد و مرزهایی را تعیین کنید. هنگامی که به خود اجازه دهید احساسات خود را به طور کامل احساس کنید، وقتی زمان اقدام فرا می رسد واضح تر و متمرکزتر خواهید بود – و شاید ایده عالی بعدی شما را پیدا کند!

2. با دیگر کارآفرینانی که شکست خورده اند صحبت کنید

مهم نیست که چند مقاله می خوانید یا چند نفر به شما می گویند که شکست بخشی از کارآفرینی است، باز هم وقتی برای شما اتفاق می افتد به درد شما می خورد. شنیدن داستان‌هایی از دیگران که آنجا بوده‌اند – و از طرف دیگر بیرون آمده‌اند – می‌تواند باعث شود که تجربه کمتر احساس انزوا کند. خوشحال کننده است که بدانید حتی موفق ترین کارآفرینان نیز در مقطعی با شکست مواجه شده اند.

مطالب مرتبط: 8 گام برای تبدیل کسب و کار شکست خورده خود به یک داستان موفقیت

یکی از مهمترین کارهایی که می توانید بعد از شکست انجام دهید این است که چیزهایی را که یاد گرفته اید بررسی کنید. ممکن است در لحظه احساس آن را نداشته باشید، اما هر شکستی درس های ارزشمندی به همراه دارد. وقت بگذارید و همه چیزهایی را که از این تجربه آموخته اید، هر چقدر هم که کوچک به نظر برسد، یادداشت کنید. این لیست به عنوان یادآوری خواهد بود که شکست شما بیهوده نبوده است – فرصتی برای رشد است.

کنش متضاد به معنای انجام کارهایی است که دوست ندارید انجام دهید – به ویژه کارهایی که بیشتر از همه می خواهید از آنها اجتناب کنید. طبیعی است که بعد از شکست بخواهید عقب نشینی کنید، اما این زمانی است که باید اقدام کنید. انجام کارهایی که احساس ناراحتی می کند، مانند شرکت در یک رویداد شبکه یا گفتگوی سخت در مورد شکست خود، برای شکستن ترس و حرکت رو به جلو ضروری است.

حقیقت این است که شکست بخشی اجتناب ناپذیر از کارآفرینی است. در حالی که هرگز آسان نیست، یادگیری نحوه کنار آمدن با آن برای حرکت رو به جلو ضروری است. همانطور که بیل گیتس زمانی گفت: “موفقیت یک معلم بد است. افراد باهوش را به این فکر می‌اندازد که نمی‌توانند ببازند.” اغلب در شکست است که ارزشمندترین درس ها را می آموزیم.

مطالب مرتبط: چرا برای موفقیت در تجارت باید شکست را پذیرفت؟

3. فهرستی از همه چیزهایی که یاد گرفته اید تهیه کنید

خواندن کتاب هایی در مورد کارآفرینی، شکست و رشد نیز می تواند کمک کننده باشد. چه از طریق مکالمات شخصی یا خواندن تجربیات دیگران، یادگیری از کسانی که قبلاً در جایی که شما بوده‌اند، دیدگاه و ابزارهایی را در اختیار شما قرار می‌دهد که برای ادامه حرکت به جلو نیاز دارید.

به عنوان مثال، وقتی اولین کسب و کارم شکست خورد، اشتباهاتی را که مرتکب شدم، تصمیماتی که باید با دقت بیشتری در مورد آنها فکر می کردم و زمینه هایی که می توانستم در آنها پیشرفت کنم یادداشت کردم. زمانی که سرمایه گذاری بعدی خود را شروع کردم، این بینش ارزشمند شد. آنها به من کمک کردند تا از اشتباهات مشابه جلوگیری کنم و با Lemonlight پایه و اساس تصمیم گیری هوشمندانه تر را ایجاد کردند.

4. عمل خلاف انجام دهید

شکست بخش ناخوشایندی از سفر کارآفرینی است، اما لازم نیست شما را تعریف کند. با استفاده از این چهار استراتژی، می توانید با شکست به روشی سالم و سازنده کنار بیایید.

دفعه بعد که با شکست مواجه شدید، یک قدم به عقب بردارید، ارزیابی کنید که کدام یک از این استراتژی ها می تواند به شما کمک کند، و با حسی تازه به جلو حرکت کنید. متوجه خواهید شد که هر شکست شما را به موفقیت نزدیک‌تر می‌کند، به شرطی که به پیشروی ادامه دهید.

مجله ترفندهای اینستاگرام

https://www.entrepreneur.com/starting-a-business/4-strategies-for-coping-with-failure-in-entrepreneurship/481033

مطالب مرتبط: 10 درس درباره شکست که هر کارآفرینی باید بداند

1. احساسات خود را احساس کنید

از طریق تجربیات خود در مورد شکست، چند استراتژی کلیدی پیدا کرده ام که به مدیریت احساسات و چالش های ناشی از آن کمک می کند. در اینجا چهار استراتژی وجود دارد که به من کمک کرده است – امیدوارم آنها نیز به شما کمک کنند!

دیدگاهتان را بنویسید