چگونه این کانون Brunch Charleston هزینه های غذایی را کاهش می دهد

چگونه این کانون Brunch Charleston هزینه های غذایی را کاهش می دهد

نظرات بیان شده توسط همکاران کارآفرین خودشان هستند.

Miller’s All Day یک مکان تمام روزه است که در قلب چارلستون ، کارولینای جنوبی قرار دارد که به دلیل جذابیت روستایی و مهمان نوازی جنوبی شناخته شده است.

نیت فیورستون می گوید: “چارلستون به عنوان یک شهر مهمان نواز شناخته می شود.” “این این فرصت را برای رستوران ها ، کافی شاپ ها و تمام این مکان های مهمان نوازی برای ارائه میهمان نوازی شگفت انگیز ایجاد می کند. بنابراین نحوه ارائه آن به کارمندان خود ، ما باید از مردم استقبال کنیم که گویی آنها وارد خانه ما می شوند.”

Fiveton از مشتریان می خواهد که نه تنها یک محیط خانگی بلکه مواد بی نظیر بومی چارلستون را تجربه کنند. او با کشاورزان محلی همکاری می کند تا هر هفته 12،000 تخم مرغ تازه و ماهیگیران برای تهیه میگو برای میگو و رنده های مشهور آن تهیه کند.

مرتبط: مارک های تناسب اندام مشکل وفاداری دارند. در اینجا نحوه استودیوی چارلستون آن را ترک کرده است.

محلی نگه داشتن آن به ادعای شهرت رستوران تبدیل شده است. داو B. ، داور yelp ، بدون ستایش از نمادهای نمادین ، ​​نمی تواند ترک کند. دیو می گوید: “این احتمالاً مکان مورد علاقه من در چارلستون برای غذا خوردن بود.” “بله ، یک انتظار بود ، و بله ، شلوغ بود ، اما یک بار نشسته بود ، ما به هیچ وجه صبر نکردیم. و صادقانه بگویم ، گریت ها به تنهایی ارزش سفر را دارند. خارق العاده من هر آخر هفته با خوشحالی به اینجا می آیم ، نام خود را در لیست قرار می دهم

در حالی که ترکیبات تازه باعث می شود مشتریان برای اطلاعات بیشتر بازگردند ، Fiveton اذعان کرد که بسیاری از رستوران ها تأثیر تورم بر محصولات محلی را تجربه می کنند. او می گوید برخی از مشاغل ممکن است برای ادامه کار ، مانند خرید سبزیجات از قبل برش خورده یا بیسکویت های یخ زده ، کیفیت را فدا کنند. با این حال ، رویکرد مزرعه به جدول Fiveton به عنوان یک حفره تورم عمل می کند زیرا مواد تشکیل دهنده مستقیم از تأمین کننده می آیند و هزینه های پردازش اضافی را که معمولاً تحت تأثیر تورم قرار می گیرد ، از بین می برد.

مرتبط: یک مانترا ساده 3 کلمه ای به این کارآفرین سریال کمک کرد تا مارک هایی مانند Gamestop و Laura Mercier را بسازد

اگرچه کاهش هزینه های این راه یک برد بزرگ است ، اما اجاره در شهری مانند چارلستون همچنان یک چالش است. Fiveton می گوید: “چارلستون یک شهر ارزان برای فعالیت در آن نیست.” “اجاره در اینجا بسیار گران است. هدف ما ارائه آن تجربه منحصر به فرد صبحانه و صبحانه بود. قیمت های ما پایین تر از رستوران های شام است [and] استیک خانه ها ، بنابراین ما برای توجیه این تجارت باید حجم خود را انجام دهیم. ساختن همه چیز در خانه از طریق آشپزخانه خراش بسیار چالش برانگیز می شود و همزمان حجم را انجام می دهد. “

با توجه به اینکه کیفیت بالای مواد غذایی غیر قابل مذاکره است ، این تجارت برای رسیدن به اهداف خود و ماندن در تجارت مجبور به افزایش قیمت ها شده است. Fiveton می گوید: “طی چند سال گذشته ، مهمترین چیزی که فهمیدم این است که شما باید برای محافظت از عملکرد تجارت ، نقاط قیمت خود را تنظیم کنید ، و سپس باید شناسایی کنید که چه کسی از محصول شما قدردانی می کند و چگونه می توانید آن بازار خاص را هدف قرار دهید.” بشر

از آنجا که صنعت رستوران چنین حاشیه های نازک دارد ، می تواند برای صاحبان مهارت در تعدادی از مشاغل مفید باشد. به عنوان مثال ، هنگامی که او یک آشپز یا سرور را پایین می آورد ، توانایی های Fiveton به او اجازه می دهد تا خدمات را پر کرده و خدمات خود را حفظ کند. این عادت به او اجازه می دهد تا تجارت خود را از چندین زاویه ببیند.

مرتبط: چگونه این بنیانگذار داستان مهاجرت را از طریق غذا به اشتراک می گذارد – و بهترین توصیه او برای کارآفرینان

“اگر [an owner fills an empty role] غالباً ، و شما این کار را دو یا سه بار در هفته انجام می دهید ، سپس به یک مؤلفه کار دستگاه تبدیل می شوید و نمی توانید قدم به عقب و عملکرد آن را ارزیابی کنید. ” اطمینان حاصل کنید که من با تیم آرنج به آرنج هستم ، به خصوص وقتی که نیاز دارم. شاید این یک فشار آخر هفته بزرگ باشد و حضور من روحیه آنها را بهبود می بخشد. من می توانم درست در کنار آنها در سنگرها باشم ، اما من این کار را به طور مکرر انجام نمی دهم که نمی توانم قدم بگذارم و به محصول نهایی که در حال خدمت هستیم نگاه کنم. “

Fiveton می گوید بهترین راه برای ارزیابی محصول نهایی از طریق چشم مشتری است و بازخورد مشتری نقاط درد روند را نشان می دهد و به صاحبان مناطق واضح برای پرداختن می پردازد.

Fiveston می گوید: “ما در واقع جلسه ای داریم که از 10 روز گذشته هر بررسی را چاپ می کنیم.” “ما Google ، Yelp ، Tripadvisor ، Facebook را خواهیم داشت و به همه نظرات خواهیم پرداخت و به دنبال روندها خواهیم بود. اگر یک نفر عاشق رول دارچین بود ، اما هفته بعد ، شش نفر این کار را نکردند ، سپس اتفاقی افتاد. به عنوان یک صاحب مشاغل به درستی یخ زده بود.

مرتبط: یک بیماری همه گیر تنهایی وجود دارد-و این بنیانگذاران با Pickleball مقابله می کنند

اگرچه Fiveton معتقد است که بازخورد مهم است ، اما وی همچنین نسبت به وزن هر انتقادی به شدت هشدار می دهد. “برای اولین بار ، من به یکی از مدیران گفتم ،” مهمان همیشه درست نیست. ” ما باید گاهی به عقب برگردیم و بگوییم ، “آقا ، متأسفانه ، انتظارات شما امروز برای نحوه عملکرد ما منطقی نیست. امروز دیگر. “

بازخورد مشتری ، چه مثبت و چه بحرانی ، می تواند بر تکامل یک تجارت تأثیر بگذارد. Fiveton توصیه می کند برای پیش بینی مشکلات احتمالی ، زمان را برای خواندن بررسی ها کنار بگذارید.

وی می گوید: “من وقتی آنها از تصدیق بازخورد عمومی متوقف می شوند ، روند مشاغل را می بینم.” “آنها می گویند ،” اوه ، ما خوب هستیم. هرچه می سازیم عالی است. مهم نیست که آنها چه می گویند. ما خوب خواهیم بود. ” سپس ، آنها شروع به از دست دادن مشتری می کنند.

مرتبط: این فروشگاه قهوه و باغ دنج با پیروی از 5 استراتژی هوشمندانه به عنوان اصلی در جامعه خود تبدیل شده است

هفت سال ، دو مکان و یک کامیون مواد غذایی بعداً ، میلر تمام روز موفقیت خود را برای صادق ماندن به اصول زیر اعتبار می دهد:

  • کیفیت غیر قابل مذاکره است. اگر افزایش قیمت به این معنی است که می توانید با کیفیت محصول که مشتریان عاشق آن شده اند ، حفظ کنید ، افزایش قیمت و افزایش بازاریابی در مورد تعهد شما به کیفیت ضروری است.
  • مشتری همیشه درست نیست. مرزها را برای امکان سنجی درخواست های مشتری تنظیم کنید. گاهی اوقات ، این بدان معنی است که مشتری از مشاغل دیگر حمایت می کند.
  • لاغر شدن به محلی مشارکت اینها نه تنها شما را از رقبای خود متمایز می کند بلکه تأثیر تورم را بر تجارت شما به حداقل می رساند.
  • از بالا و زمین رهبری کنید. تعادل نگه داشتن دیدگاه سطح بالا از تجارت و محصول با کار کردن روی زمین برای به دست آوردن دیدگاه کاملاً مؤثر ، چه چیزی نیست و تیم شما برای موفقیت لازم است.
  • اگر بسیاری از مشتریان همین مسئله را به اشتراک می گذارند ، یک مشکل وجود دارد. به جای اینکه یک بررسی انتقادی را به دست آورد ، وزن بیشتری نسبت به دیگری داشته باشد ، از تجزیه و تحلیل روند استفاده کنید تا نقاط درد رایج را ثبت کنید و اطمینان حاصل کنید که تجارت با انتظارات مشتری و ارزش های اصلی آن مطابقت دارد.

به قسمت زیر گوش دهید تا مستقیماً از Fiveton و Dave B. بشنوید و در آن مشترک شوید پشت بررسی برای اطلاعات بیشتر از صاحبان مشاغل جدید و داوران هر پنجشنبه. موجود در Spotify ، Apple Podcasts و Pandora.

مشارکتهای سرمقاله ارین پالمرو و کریستی لیندال

این مقاله بخشی از سریال های مورد علاقه Mom & Pop Mom و پاپ در حال انجام ما است که مشاغل خانوادگی و اداره شده را برجسته می کند.

مجله ترفندهای اینستاگرام

https://www.entrepreneur.com/growing-a-business/how-this-charleston-brunch-hotspot-keeps-food-costs-down/486583

دیدگاهتان را بنویسید