چگونه این استارتاپ قصد دارد به هدر رفته ترین عادت رستوران ها پایان دهد

چگونه این استارتاپ قصد دارد به هدر رفته ترین عادت رستوران ها پایان دهد

نظرات بیان شده توسط همکاران کارآفرین خودشان هستند.

زندگی پر از ناراحتی های جزئی است. بیشتر مردم آنها را ناراحتی می دانند ، اما کارآفرینان فرصت هایی را می بینند. ناامیدی های کوچک می توانند ایده هایی را ایجاد کنند که منجر به راه حل های بزرگ شود ، و بسیاری از بهترین شرکت ها با حل مشکلاتی که دیگران از آن غافل می شوند ساخته می شوند.

این دقیقاً همان کاری است که دیلن ولف با استارتاپ حفاظت از آب خود ، CNSRV انجام داده است.

یک روش خنک تر برای ذوب شدن

وولف ، بومی کالیفرنیای جنوبی ، با این مسئله آشنا شد که اکنون از طریق یک دوست بارتان بر زندگی وی حاکم است.

وی گفت: “او به من گفت كه رستوران در حال تهیه آب آشامیدنی برای مشتریان نیست ، مگر اینکه آنها از آن خواسته اند – سیاستی برای صرفه جویی در آب. اما در پشت خانه ، در آشپزخانه ، آنها 10 ساعت در روز شیر آب را اجرا می كردند تا مواد غذایی یخ زده را یخ بزنند.

این یک مسئله منزوی نیست. هر ساله میلیاردها گالن آب در صنایع غذایی ایالات متحده در طی فرآیند یخ زدایی هدر می رود. یک سینه بوقلمون می تواند 5 ساعت آب جاری طول بکشد. به نظر می رسد سیب زمینی های کوچک است ، اما وقتی آن را در هر رستوران در آمریکا ضرب می کنید ، هزینه محیط زیست حیرت انگیز است.

پس از این حماسه ، وولف خود را در دنیای شگفت انگیز یخ زدگی مواد غذایی غوطه ور کرد. وی دریافت که رستوران ها از سه روش اصلی استفاده می کنند: یخچال و فریزر غذا ، مایکروویو آن یا اجرای آن در زیر آب سرد.

روش یخچال روزها برای یخ زدایی ، ایجاد “کابوس موجودی” طول می کشد ، و همه ما می دانیم که غذای مایکروویو کاملاً یکسان نیست. این روش آب سرد را ترک می کند ، که اگر برای هزاران گالن هزاران هر روز تلف نشود ، عالی خواهد بود.

وولف می گوید: “من با بسیاری از افراد در آشپزخانه های تجاری که می توانم صحبت کردم و همان چیزها را شنیدم.” “این فقط ماهیت تجارت است.”

Wolff Undeterred ، کلمات را به عمل تبدیل کرد و با بخش های بهداشتی ملاقات کرد تا کد را به طور کامل و راه حل یک مهندس معکوس درک کند. وی با همکاری با شریک زندگی خود ، برت آبرامز و تیم نوگن ، رئیس تحقیق و توسعه ، نمونه اولیه اولیه ای را تهیه کرد که از یک روش یخ زدایی اختصاصی با ترکیب آشفتگی آب و کنترل دقیق دما استفاده می کند.

این نمونه اولیه تبدیل می شود DC: 02، یک دستگاه یخ زدایی که زمان ذوب شدن را با استفاده از 98 ٪ آب کمتری نسبت به روشهای سنتی کاهش می دهد و کیفیت مواد غذایی را بهبود می بخشد ، همه در حالی که هزاران دلار در هزینه های ابزار صرفه جویی می کند.

مرتبط: من با 5 کارآفرین مصاحبه کردم که سالانه 20 میلیون دلار درآمد ایجاد می کنند – و همه آنها از شروع کار خود پشیمان هستند

بهره وری از قیمت مناسب برخوردار است

وقتی وولف شروع به کار کرد ، به سختی هیچ بازیکنی در صنعت یخ زدایی وجود نداشت و هیچکدام با یک فناوری کاملاً قابل حمل نبود.

وولف می گوید: “گزینه های دیگری وجود دارد ، اما آنها 35000 دلار چیلر انفجار هستند که به یک خروجی اختصاصی 220 و فضای آشپزخانه زیادی نیاز دارند.” “ما چیزی را ساخته ایم که از فضایی که قبلاً در آن یخ زده اند استفاده می کند ، به یک خروجی استاندارد 120 وصل می شود ، از قدرت کمی استفاده می کند و روند را به طور کامل بهینه می کند.”

برای مشتریانی که به صرفه جویی در مصرف آب اهمیت نمی دهند ، وولف شوخی می کند که او می تواند آن را “اسب تروجان” کند.

او می گوید: “آنها به کیفیت بهبود یافته و صرفه جویی در وقت اهمیت می دهند.”

آنها همچنین به برنامه های تخفیف جدید از شهرداری های کالیفرنیای جنوبی (800 دلار در هر واحد) و تامپا ، فلوریدا (1000 دلار در هر واحد) اهمیت می دهند.

ولف توضیح می دهد: “منطقه آب متروپولیتن برنامه ای دارد که کمک های مالی به نوآوری در فضای حفاظت از آب را فراهم می کند.” “من این کمک هزینه را به همراه اعتبار شخص ثالث از فناوری ما که با آن همراه بود ، دریافت کردم.”

برای مصرف کنندگان ، این بدان معناست که هنگام خرید DC: 02 ، از منطقه آب متروپولیتن چک دریافت خواهید کرد. وولف پیش بینی می کند که این طنین انداز با رستوران ها و بقال های کوچکتر ، که شخصاً از پس انداز سود می برند ضمن کمک به علت بزرگتر حفاظت از آب ، سود می برند.

مرتبط: 7 استراتژی صرفه جویی در آب برای تجارت شما

گرچه در مورد محیط زیست پرشور است ، وولف هیچ آموزش رسمی در زمینه پایداری یا حفاظت از آب ندارد. آنچه او انجام می دهد پیش زمینه ای در توسعه محصول ، مدیریت و یک کارآفرینی است. او CNSRV را در مراحل اولیه خود راه اندازی کرد و قبل از جلب توجه گروه سرمایه گذاری گروه های سوخته جزیره سوخته ، سرمایه گذاری کرد و این بودجه را برای برداشتن قدم بعدی جمع کرد.

ولف می گوید: “من همیشه می دانستم که می خواهم کاری کارآفرینی انجام دهم.” “من فقط به آن جرقه نیاز داشتم – مشکل حل آن. این یک تقاطع سرنوشت ساز از نقاط قوت من در تجارت و اشتیاق من برای پایداری بود. پیدا کردن این راه حل دقیقاً همان جایی است که می خواهم وقت و انرژی خود را متمرکز کنم.”

زندگی پر از ناراحتی های جزئی است. بیشتر مردم آنها را ناراحتی می دانند ، اما کارآفرینان فرصت هایی را می بینند. ناامیدی های کوچک می توانند ایده هایی را ایجاد کنند که منجر به راه حل های بزرگ شود ، و بسیاری از بهترین شرکت ها با حل مشکلاتی که دیگران از آن غافل می شوند ساخته می شوند.

این دقیقاً همان کاری است که دیلن ولف با استارتاپ حفاظت از آب خود ، CNSRV انجام داده است.

یک روش خنک تر برای ذوب شدن

بقیه این مقاله قفل شده است.

به کارآفرین بپیوندیدبا امروز برای دسترسی

مجله ترفندهای اینستاگرام

https://www.entrepreneur.com/starting-a-business/how-this-startup-plans-to-end-restaurants-most-wasteful/495882

دیدگاهتان را بنویسید