راهنمای گام به گام شما برای یک برندسازی مجدد موفق
نظرات بیان شده توسط مشارکت کنندگان کارآفرین مربوط به خود آنهاست.
تغییر نام تجاری فرآیند پیچیده ای است که هدف آن تغییر هویت برند شما در ذهن مصرف کنندگان، کارمندان و سایر ذینفعان است. در ظاهر، به راحتی می توان به تغییر نام تجاری به عنوان ایجاد یک لوگو یا شعار جدید برای سازمان خود فکر کرد.
با این حال، تمرینهای تغییر نام تجاری واقعی عمیقتر میشوند و این قدرت را دارند که مسیر کل تجارت شما را تغییر دهند. برندها در هر اندازه ای برای رشد با مخاطبان فعلی، دستیابی به مشتریان جدید یا تصدیق ادغام و ادغام، هویت خود را تازه می کنند. بدون توجه به دلیل تغییر نام تجاری خود، مراحل این راهنما را دنبال کنید تا فرآیند را با موفقیت انجام دهید.
موارد مرتبط: چه زمانی باید یک برند مجدد را در نظر گرفت (و چگونه آن را به درستی انجام داد)
درک نیاز به برندسازی مجدد
نشانههای واضح و ظریفتری وجود دارد که به تیمهای برند میگوید که نام تجاری آنها قدیمی شده است. تغییرات در ارائه محصول یا خدمات شما، تغییر در کل صنعت و فشارهای رقابتی از جمله نشانههای بارزتر این است که زمان تغییر نام تجاری فرا رسیده است. کاهش فروش یا سهم بازار دو دلیل دیگر برای به روز رسانی نام تجاری خود هستند.
علاوه بر این، تغییر نام تجاری می تواند به شرکت شما کمک کند تا به بازارهای جدید گسترش یابد و به مخاطبان هدف جدید دست یابد. از سوی دیگر، نیاز شما به برندسازی مجدد ممکن است ناشی از دلایل کمتر آشکاری مانند تصویر قدیمی برند یا تصور منفی مشتری باشد. شناسایی دو مورد آخر دشوارتر است.
ارزیابی سلامت برند
ارزیابی سلامت برند اغلب اولین قدم برای تصمیم گیری در مورد اینکه آیا نیاز به برندسازی مجدد دارید یا خیر است. با تجزیه و تحلیل روند کلی بازار و در نظر گرفتن اینکه رقبا چگونه خود را در موقعیت قرار داده اند، شروع کنید. شرکت شما چگونه مقایسه می کند؟
برای درک بهتر احساسات مشتری در مورد برند خود، نظرسنجی ها و گروه های متمرکز انجام دهید و از گوش دادن به رسانه های اجتماعی برای سنجش جایگاه خود در بین مخاطبان فعلی استفاده کنید.
بهترین روش ها برای برندسازی مجدد
هنگامی که تیم شما متعهد به تغییر نام تجاری شد، این بهترین شیوه ها را دنبال کنید تا مطمئن شوید که فرآیند به خوبی و موفقیت آمیز کار می کند.
مرحله 1: اهداف خود را مشخص کنید
مانند سایر جنبه های بازاریابی استراتژیک، تغییر نام تجاری موثر با تعریف اهداف شما و اطمینان از همسویی آنها با استراتژی کلی کسب و کار شما آغاز می شود. بدون مشخص کردن آنچه می خواهید به آن برسید، رسیدن به هدف غیر ممکن می شود.
مرحله دوم: تحقیق و تحلیل
برای به دست آوردن تصویر روشنی از روندهای صنعت، ترجیحات مشتری و استراتژی های رقبا در حوزه کاری خود تحقیق انجام دهید. تجزیه و تحلیل SWOT که نقاط قوت، ضعف، فرصت ها و تهدیدهای شما را به تفصیل بیان می کند، ابزار مفید دیگری برای اطلاع از مراحل بعدی فرآیند تغییر نام تجاری شما است.
مرحله 3: سهامداران را درگیر کنید
از همان ابتدا با کارمندان در ارتباط باشید. بینش آنها می تواند ارزشمند باشد، و تقویت حس مالکیت از همان ابتدا به کل تیم کمک می کند تا هویت برند جدید را بپذیرند. اگر کسب و کار شما برای مدتی است که تاسیس شده است، از مشتریان وفادار بخواهید تا نظرات خود را در مورد برند خود و انتظارات بالقوه آنها از تغییرات درک کنید.
مرتبط: راهنمای استراتژیک برای تغییر نام تجاری موفق
یک استراتژی برند جامع ایجاد کنید
یک استراتژی جامع برند سنگ بنای یک تمرین تاثیرگذار تغییر نام تجاری است. با ایجاد یک بیانیه موقعیت یابی شروع کنید که روشن می کند چگونه می خواهید در بازار درک شوید. این عبارت در طول بقیه مراحل تبدیل به ستاره شمالی شما خواهد شد.
با وجود بیانیه موقعیت یابی، تیم شما می تواند روی یک برنامه بازاریابی و ارتباط کار کند. این طرح نحوه انتقال مجدد برند را به مخاطبان داخلی و خارجی نشان میدهد تا اطمینان حاصل شود که همه نه تنها بهروز نگه داشته میشوند، بلکه همچنان درگیر طرح هستند.
یک داستان برند منحصر به فرد بسازید
داستان برند شما باید در قلب همه پیام های بازاریابی قرار گیرد. روایت موجود خود را بررسی کنید تا ببینید آیا از نظر احساسی با مخاطبان شما ارتباط برقرار می کند و هم ارزش های برند شما و هم ماموریت شما را به اشتراک می گذارد.
اطمینان حاصل کنید که صدای برند و شخصیت شما در همه کانال ها یکسان است و با مخاطبان شما طنین انداز می شود.
بازطراحی هویت بصری
بیشتر فرآیندهای برندسازی مجدد شامل طراحی مجدد هویت بصری شماست. وقتی نوبت به به روز رسانی لوگو و سایر عناصر طراحی می رسد، شما به دنبال آوردن میراث برند به زمان حال هستید تا ظاهری مدرن و منسجم ایجاد کنید که ماهیت برند را منعکس کند.
پیاده سازی و عرضه
با وجود تمام بلوک های سازنده تغییر نام تجاری، زمان آن رسیده است که استراتژی راه اندازی خود را برنامه ریزی کنید. برای اکثر برندها، عرضه مرحلهای بهترین کار را دارد – این به مخاطبان اجازه میدهد خودشان را آماده کنند و قبل از تاریخ راهاندازی واقعی هیجان ایجاد کنند. هم کمپینهای تیزر و هم رویدادهای راهاندازی که به خوبی تبلیغ میشوند، میتوانند بسیار مؤثر عمل کنند.
از نظر داخلی، ارائه منابع و آموزش مناسب به کارکنان برای کمک به اجرای موثر برند جدید و اجتناب از استفاده مداوم از هویت برند قدیمی بسیار مهم است.
نظارت و ارزیابی
هنگامی که هویت برند جدید شما در گردش قرار گرفت، زمان نظارت بر اثربخشی برندسازی مجدد فرا رسیده است. ردیابی شاخص های کلیدی عملکرد (KPI) مانند آگاهی از برند و تعامل با مشتری را در نظر بگیرید و نتایج را با هویت قبلی مقایسه کنید.
یک حلقه بازخورد برای مشتریان و کارمندان ایجاد کنید تا جمع آوری بازخورد مداوم را ساده کنید. همچنین باید آماده باشید که در صورت لزوم تنظیمات کوچکی را انجام دهید.
مطالب مرتبط: من اخیراً کل شرکت خود را تغییر نام دادم – در اینجا 12 استراتژی که برای ارتقای نام تجاری خود به سطح بعدی یاد گرفتم آورده شده است.
چالش ها
تغییر نام تجاری می تواند نشان دهنده یک تغییر بزرگ باشد، به خصوص برای برندهایی که مدت هاست هویت خود را تغییر نداده اند. در نظر گرفتن چالشهای بالقوه و برنامهریزی برای آنها به تیم شما کمک میکند تا به راحتی آنها را هدایت کند.
مقاومت داخلی و خارجی
هم مشتریان و هم کارمندان ممکن است در برابر تغییر هویت برند محبوب مقاومت نشان دهند. پرداختن به ترسهای آنها و بیان واضح دلایل تغییر برند میتواند در به حداقل رساندن مقاومت در برابر تغییر بسیار مؤثر باشد.
محدودیت های مالی
تغییر نام تجاری می تواند پرهزینه باشد. بودجه خود را از ابتدا تنظیم کنید و اطمینان حاصل کنید که تمام مراحل فرآیند برندسازی مجدد شما شامل تحقیق، طراحی، اجرا و ارتباطات پوشش داده شده است.
حفظ ارزش ویژه برند
یکی از حیاتی ترین جنبه های برندسازی مجدد، حفظ ارزش ویژه برند موجود در عین به روز رسانی هویت شماست. سعی کنید به میراث و تاریخ برند احترام بگذارید و در عین حال برای ظاهری تازه تلاش کنید.
ملاحظات حقوقی
با تیم حقوقی خود کار کنید تا از انطباق با علائم تجاری موجود اطمینان حاصل کنید و از مسائل مربوط به نقض حقوق جلوگیری کنید.
تغییر نام تجاری می تواند به شرکت و برند شما جان تازه ای بدهد. این فرآیند پتانسیل جذب مخاطبان جدید یا تحریک مجدد اشتیاق مشتریان فعلی را دارد. پیروی از این راهنمای گام به گام باعث ایجاد یک روند تغییر نام تجاری روان و تاثیرگذار خواهد شد.
https://www.entrepreneur.com/starting-a-business/your-step-by-step-guide-to-a-successful-rebrand/482178