“جادوی جادویی” کارمند والمارت از 1 میلیون دلار پیشی می گیرد
این طرف پرسش و پاسخ ، کانون توجه 35 ساله مستقر در شهر نیویورک ، مهک Khera است. Khera بنیانگذار و مدیرعامل Niramaya Foods است ، یک برند میان وعده “ریشه در سلامتی و با الهام از میراث هندی”.
در سن 24 سالگی ، کرهرا دهلی نو را ترک کرد و به ایالات متحده مهاجرت کرد و در آنجا در والمارت کار کرد. سپس مسائل مربوط به فرسودگی و شغلی ، او را برای شروع یک فشار جانبی به سمت سلامت انگیزه داد.
نیرامایا برای اولین بار در سال 2025 برای اولین بار درآمدی 1 میلیون دلار درآمد دارد. بیاموزید که چگونه Khera Niramaya را به تجارت موفق در پشت پیشانی های Naan Pretzels و Dips تبدیل کرد ، در اینجا. پاسخ ها برای طول و وضوح ویرایش شده است.
اعتبار تصویر: غذاهای Niramaya. Mehek Khera.
آیا می خواهید داستانهای بیشتری مانند این را بخوانید؟ مشترک شدن در پول ساز، خبرنامه رایگان ما با ایده های شلوغ طرف خلاق و استراتژی های موفق. اینجا ثبت نام کنید
کار روزانه یا شغل اصلی شما هنگام شروع فشار جانبی خود چیست؟
من در خرده فروشی در تجارت الکترونیک والمارت کار می کردم و گروه و زنجیره تأمین زیبایی و پوشاک را مدیریت می کردم. از بسیاری جهات پر سرعت ، فشار زیاد و برآورده بود-اما با گذشت زمان ، ساعات طولانی ، کمبود غذای واقعی و استرس شروع به عوارض بدن و ذهن من کرد.
مرتبط: این فشار جانبی این 26 ساله در 2.5 ماه به 100000 دلار منجر شد و در سال 2025 با 2.5 میلیون دلار در مسیر است
چه زمانی فشار جانبی خود را شروع کردید و از کجا الهام بخش آن را پیدا کردید؟
نیرامایا در سال 2020 و در طی یک فصل از مبارزات فرسودگی و سلامتی شروع به شکل گیری کرد. من با شرایط خود ایمنی مزمن و تشخیص داده نشده سر و کار داشتم و نتوانستم جواب پیدا کنم. من کار خود را ترک کردم و به مدرسه تغذیه برگشتم – و از طریق آن ، قدرت شفابخشی غذاهایی را که با آنها بزرگ شده ام دوباره کشف کردم: dals پر جنب و جوش ، ادویه جات ترشی جات ، Sabzis ساخته شده از سبزیجات تازه. من فهمیدم که این دستور العمل ها ، که از طریق نسل ها منتقل شده اند ، به خودی خود دارو بودند ، اما با این حال ، من نتوانستم آنها را در هر قفسه ای پیدا کنم که احساس تمیز ، راحت یا مدرن داشته باشد. این شکاف بین فرهنگ و راحتی ، سنت و امروز ، پایه و اساس نیرامایا شد.
اولین قدم هایی که برای گرفتن فشار جانبی خود از زمین برداشته اید ، چه بود؟ چه مقدار پول/سرمایه گذاری برای راه اندازی آن طول کشید؟
من در آشپزخانه خود شروع کردم ، با دستور العمل ها بازی کردم ، بازخورد را جدی گرفتم و نسخه های اولیه را در بازارهای محلی آزمایش کردم. من می دانستم که نمی توانم این کار را به طور اتفاقی انجام دهم ، بنابراین من در طی دو سال حدود 50،000 دلار پس انداز کردم تا حداقل مقادیر سفارش را برای اولین سازنده همکار خود تهیه کنم. من خستگی ناپذیر تحقیق کردم ، صدها تماس تلفنی برقرار کردم و سرانجام شریکی پیدا کردم که با مأموریت ما مطابقت داشته باشد. ما بسته بندی های اولیه را توسعه دادیم ، یک وب سایت کوچک را راه اندازی کردیم و محصولات واقعی را در دست افراد قرار دادیم. این زمانی است که جادو شروع شد.
مرتبط: این فشار جانبی این 29 ساله مردم را به سمت سبز تیره آورده است. ظرف 2 روز 10،000 دلار درآمد داشت و در ماه 6 رقم مشاهده می شود.
اعتبار تصویر: حسن نیت ارائه دهنده غذاهای نیرامایا
آیا منابع رایگان یا پولی وجود دارد که به خصوص مفید باشد؟
شبکه های بنیانگذار مانند Startup CPG ، Natural Network و SKU Accelerator دنیای تفاوت را ایجاد کردند. گروه های Slack برای بنیانگذاران CPG سریع ، وحشیانه صادقانه و فوق العاده پشتیبان بودند. از طرف ابزار: مفهوم ردیابی همه چیز ، بوم برای طراحی ، QuickBooks برای امور مالی. اما با ارزش ترین منبع تا کنون؟ صحبت با مصرف کنندگان چهره به چهره در هنگام نمایشی. هیچ نرم افزاری نمی تواند آن را جایگزین کند.
اگر می توانید به عقب برگردید و یک روند یا رویکرد را تغییر دهید ، چه خواهد بود؟
من مسیر را تغییر نمی دهم – هر چالشی به من چیزی را که لازم داشتم به من آموخت. اما من بهتر می توانم برای تخلیه منابع کامل آماده شوم. دو بار پول بودجه کنید و دو بار به خودتان اختصاص دهید. همه چیز بیشتر از آنچه فکر می کنید طول می کشد – و این یک نقص نیست: این فقط ماهیت بازی است.
مرتبط: آنها یک فشار جانبی را برای تولید یک ماده غذایی “آشکار” شروع کردند. این درآمد ماهانه به 300000 دلار رسید – در مسیر بیش از 20 میلیون دلار در سال 2025.
چه چیزی در مورد این هجوم جانبی به تجارت تبدیل شده است که بیشترین تعجب یا چالش شما را به چالش کشیده است؟
واقعاً خرده فروشی با سرمایه چقدر است. ورود به قفسه ها فقط شروع است-سپس کار واقعی سرعت رانندگی ، آموزش خریدار و ماندن در ذهن است. یکی دیگر از چالش ها ، آموزش مجدد مردم در مورد غذای هندی بود. بنابراین بسیاری تصور می کنند که این فقط “کاری سنگین” است. اما غذاهای ما بسیار بیشتر است: پر جنب و جوش ، تمیز ، دوستدار روده ، به جلو گیاه. ترجمه این حقیقت از طریق بسته بندی ، محصول و زبان هم یک چالش و هم یک امتیاز بوده است.
آیا می توانید یک لحظه خاص را به یاد بیاورید که مشکلی پیش آمد – چگونه آن را اداره کردید؟
در یکی از شرکای خرده فروشی اولیه ما ، غوطه وری ما بسیار بالا بود و در قفسه بسیار بالا قرار می گرفت – تقریباً برای مصرف کننده نامرئی است. به جای وحشت ، من با داده های فروش و بینش روانشناسی قفسه با آرامش به خریدار رسیدم و در صورت بررسی تجدید نظر در قیمت و قرارگیری ، از نسخه های نمایشی و پست های اجتماعی حمایت کردم. آنها موافقت کردند. آن لحظه به من یادآوری کرد که فعال بودن ، احترام و راه حل های محور در خرده فروشی مسیری طولانی را طی می کند.
اعتبار تصویر: حسن نیت ارائه دهنده غذاهای نیرامایا
چه مدت طول کشید تا درآمد مداوم را ببینید؟
ما شروع به دیدن کشش مداوم در حدود نه ماه کردیم. ما با استقلال های کوچکتر ، چند فروشگاه منطقه ای و رویدادهای حضوری شروع کردیم. این مردمی بود ، اما به من آموخت که چگونه با مسئولیت گوش دادن ، سازگاری و مقیاس.
رشد و درآمد امروز چگونه به نظر می رسد؟
امروز ، نیرامایا در بیش از 1200 درب خرده فروشی در سراسر کشور از جمله جوانه ، آلبرتسون و پایگاه قوی مستقل های شهر نیویورک در دسترس است. این سال اول ما در هفت رقم خواهد بود. ما در حال راه اندازی SKU های جدید هستیم و به خرده فروشانی که به آنچه می سازیم اعتقاد دارند ، دو برابر می شویم.
از اجرای این تجارت بیشتر از چه چیزی لذت می برید؟
رضایت عمیق خلاق از ساختن چیزی که احساس واقعی می کند و دیدن آن مردم را لمس می کند. وقتی کسی می گوید ، “من هرگز چیزی را به یکباره تمیز و جسورانه چشیدم” ، می دانم که ما کاری معنی دار انجام می دهیم. ما فقط در حال فروش غذا نیستیم: ما درک طعم های هندی را تغییر می دهیم و افراد بیشتری را به درون می آوریم.
مرتبط: خسته از محصولات “فرهنگی فریبنده” ، این 27 ساله با فشار جانبی خود از 1000 دلار در ماه به درآمد 7 شکل گرفت: “فرصت مناسب برای پیگیری را انتخاب کنید”
بهترین بخش مشاوره خاص و عملی شما چیست؟
قبل از اینکه احساس “آماده” کنید ، شروع کنید. اما در حباب بسازید. به طور مداوم بازخورد دریافت کنید ، به خصوص از طرف مشتریان. لاغر بمان با شرکای خود اعتماد ایجاد کنید. از پرسیدن سوالات گنگ نترسید. و به یاد داشته باشید – روابط شما را از هر کمپین بازاریابی دورتر می کند. سخاوتمند باشید ، صادق باشید و دنبال کنید.
آماده هستید تا سقف درآمد خود را بشکنید؟ با ما در سطح UP ، کنفرانسی برای رهبران جاه طلب مشاغل برای باز کردن فرصت های رشد جدید بپیوندید.
این طرف پرسش و پاسخ ، کانون توجه 35 ساله مستقر در شهر نیویورک ، مهک Khera است. Khera بنیانگذار و مدیرعامل Niramaya Foods است ، یک برند میان وعده “ریشه در سلامتی و با الهام از میراث هندی”.
در سن 24 سالگی ، کرهرا دهلی نو را ترک کرد و به ایالات متحده مهاجرت کرد و در آنجا در والمارت کار کرد. سپس مسائل مربوط به فرسودگی و شغلی ، او را برای شروع یک فشار جانبی به سمت سلامت انگیزه داد.
نیرامایا برای اولین بار در سال 2025 برای اولین بار درآمدی 1 میلیون دلار درآمد دارد. بیاموزید که چگونه Khera Niramaya را به تجارت موفق در پشت پیشانی های Naan Pretzels و Dips تبدیل کرد ، در اینجا. پاسخ ها برای طول و وضوح ویرایش شده است.
بقیه این مقاله قفل شده است.
به کارآفرین بپیوندیدبا امروز برای دسترسی
https://www.entrepreneur.com/starting-a-business/walmart-employees-magic-side-hustle-surpasses-1-million/495550