به شما پیشنهاد می کنیم مقاله ی ما را برای کسب اطلاعات در حوزه تبلیغات اینترنتیمطالعه نمایید. این پیام رسان از امنیت بالا و کیفیت مطلوبی جهت نگهداری و تبادل داده ها برخوردار میباشد. د در سیستم عامل های اندروید، ios، لینوکس ویندوز و تحت وب اجرا می گردد. فراهم کردن بستری مجله خبری اینستا برای اینکه افراد بتوانند نظرات خودشان را با دیگران به اشتراک بگذارند. البته هجوم بیزینس ها به این پلتفرم نیز تا به امروز بسیار گسترده بوده است چرا که به راحتی با پرداخت هر نوع بودجهای میتوانند محصولشان را به مخاطب ارائه کنند که این رابطه ای برد برد برای همه است.
پاتوق – شبکه اجتماعی بازی و سرگرمی
کاربران در تگد می توانند پس از ساخت حساب کاربری، رایگان به اشتراک گذاری متن، تصویر و ویدیو بپردازند. جالب است بدانید این پلتفرم درحال حاضر 25 میلیون کاربر فعال دارد و شما نیز میتوانید به آنها بپیوندید. یکی از شبکه های اجتماعی پر طرفدار دنیا است مخصوص اشتراک گذاری عکس، که در ماه حدود صد میلیون کاربر فعال دارد.
در این مقاله، ما بر 10 شبکه اجتماعی ای از میان انواع مختلف تمرکز کرده ایم که هم از نظر امکانات و هم از نظر محبوبیت در میان کاربران پیشرو هستند. سروش یک نرم افزار پیام رسان ایرانی است که در سال 1394 در اختیار کاربران قرار گرفت. سروشاز جمله مهمترین پیام رسان های داخلی است که می تواند تا حدودی جایگزینی برای تلگرام گردیده و کاربران این برنامه پیام رسانی را به خود جذب نماید.
- این سایت توسط پیتر گارجوکو و جوشوآ اسکاچتر در سال 2003 تاسیس شد و در سال 2008 توسط شرکت یاهو خریداری شد.
- فعالیتهای تجاری زیادی داخل فیسبوک در حال انجامه و این نشون میده که این شبکه هنوز هم محبوبیت زیادی برای کاربران خود داره.
- هدف کلی هر شبکه اجتماعی، ایجاد سرمایه اجتماعی و تسهیل ارتباط بین متخصصان، هنرمندان و صاحبان حرفههای متعدد است.
- در حالی که امروزه در بین کاربران جوان محبوبیت زیادی ندارد، بدون شک فیسبوک برای مدتی طولانی صدرنشین بود.
- میتوان از آن برای در تماس بودن با دوستان از طریق متن، تماسهای تصویری و چتهای صوتی استفاده کرد.
بازار کاربردیترین و بهترین برنامهها را برای حضور در دنیای پهناور ارتباطات در اختیارتان میگذارد. به انتخاب خود و بر اساس نیازتان، هر کدام را که میخواهید از بازار دانلود کنید و از آن بهره ببرید. فراموش نکنید که جدیدترین نسخه از تمام این برنامهها در بازار موجود است و همچنین هنگام دانلود و نصب آنها، اینترنت شما بهصورت نیمبها محاسبه میشود.
البته از این جهت شبکه های اجتماعی شباهت زیادی به پیام رسان های اندرویدی دارند اما تفاوت اصلی بین این دو گروه جای دیگریست. پلتفرم هایی که امروزه با نام شبکه های اجتماعی شناخته می شوند به شما این امکان را می دهند فعالیت های روزانه خود را در قالب عکس، ویدیو، متن یا حتی فایل صوتی با دیگران به اشتراک بگذارید. در شبکه اجتماعی توییتر می توانید تا ۲۸۰ کاراکتر پیام متنی که به آن اصطلاحا توییت می گویند قرار دهید. توییتر هم مانند فیس بوک در ایران فیلتر است و نکته جالب تر این است که بسیاری از مقامات کشور در این شبکه اجتماعی حساب تایید شده دارند و فعالیت می کنند. توییتر با اینکه فیلتر است و دسترسی به آن نیاز به تغییر ip دارد، اما کاربران بسیار زیادی از سلبریتی ها گرفته تا مردم عادی در این شبکه اجتماعی فعالیت می کنند.
عوامل نشر اکاذیب در فضای مجازی خوی دستگیر شدند